De tipi was het huis van de prairie-indianen, en bestond uit 1 ruimte, waarin gegeten, geslapen en geleefd werd, met als centrale punt HET VUUR. Al meer dan 10 jaar lang verhuren wij op SBB-camping "De Veenkuil" in Bant (Flevo), vanaf half april t/m eind september,  met groot enthousiasme 3 ingerichte tipi's waar wij onze gasten een onvergetelijke, natuurlijke en prettige vakantie bieden. Het mooie aan deze plek is dat deze pal aan de Kuinderplas ligt waarin u heerlijk kunt zwemmen, vissen en varen.

 

Deze tipi's zijn ingericht met een grondzeil, dierenhuiden, 2 back-rests, 6 eenpersoons-matrassen en enkele dekens, een kist met keukeninventaris, een 1 pits-gasstelletje, een olielamp, jerrycan, afwasteil, emmer, stoffer en blik.

In het midden van de tipi is een vuurkuil omringd met keien en voorzien van een rooster waar u eventueel ook op kunt koken. Voldoende droog brandhout is aanwezig. Handdoeken, hoofdkussens en slaapzakken moeten zelf worden meegebracht en er is geen elektriciteit in de tipi. 

verhuur-ingerichte-tipi 

Prijzen
Periode
Weekend
Lang Weekend*
Midweek
Week
6 persoons-tipi
160 €
185 €
150 €
270 €


Aankomst : vrijdag of maandag vanaf 14u

Vertrek : maandag of vrijdag voor 12u

Prijzen zijn inclusief huur tipi, inrichting en BTW

Prijzen zijn exclusief campingkosten. Zie www.staatsbosbeheer.nl

Borg : 50 €
* alleen Hemelvaart en Pinksterweekend